Sayenna
Vul een subtitel in

The Sayennaroom "eenpersoonskamer"

Kamer : Sayenna

Onze Sayenna kamer is genoemd naar de 11 jarige dochter van de eigenaar Said waar je haar trouwens de hoofdrol kan zien spelen in een Nederlandse kortfilm WONDERLAND. Bekijk een kort stukje op onze website.

Deze mooie dame beschikt over haar eigen ingerichte badkamer waar een lavabo, toilet en inloopregendouche zich bevind.

Er is toiletpapier, bekertje/glas ,douchekapje, propere zachte handdoeken,haardroger, douchegel in de badkamer aanwezig.

Er is gratis wifi in het gehele huis,gratis koffie en thee op de kamer op deze kamer brengen we een warme kan koffie of u neemt zelf wanneer u wenst een kopje senseo uit de keuken daar er geen senseo op de kamer staat en we niet meer met oploskoffie werken.

Ons kraanjeswater is stadswater en drinkbaar.

Er staat een minibar in de kamer die niet gevuld is, dit kan aangevuld worden op aanvraag u betaald dan bij vertrek deze extra kosten erbij .

Op deze kamer mag in geen enkel geval gerookt worden indien u dit toch doet , dan betaald u een boete van € 250.00 contant.

Deze kamer is gebouwd in 2012 en is sindsdien een zeer gewilde kamer vanwege de rust, ruime kamer voor een eenpersoonskamer,internet verbinding....deze kamer bevind zich op het tweede verdiep en is enkel met de trap te bereiken( met 3 tussenstops)

Hebt u interesse in deze mooie kamer of naar veel meer bekijk alles op onze website

De Sayenna kamer is genoemd naar deze mooie jonge meid die de hoofdrol speelt in onderstaand filmpje 

                                   WONDERLAND

                                                    Nederlands Film Festival 2017

Buiten is een menigte aan het demonstreren in een gewelddadige sfeer, binnen zingt de jonge Sara tegen de koele stroom van een ventilator in. Haar hoogzwangere moeder Naz en haar activistische tante Chistina discussiëren over politiek. Terwijl de druk van de grotemensenwereld toeneemt, creëert Sara een eigen verbeeldingsrijke wereld van liedjes, verhalen en spelletjes. De film van de uit Iran afkomstige Parisa Yousef Doust speelt zich af in een niet nader genoemd land, waar de traditie op gespannen voet staat met de hang naar vrijheid. 

Een rustige kamer op het 2de verdiep
Een badkamer met douche , lavabo en een toilet
Onder de sterrenhemel kan u in alle rust werken