Molouk
Vul een subtitel in

The Moloukroom"tweepersoonskamer "

Kamer : Molouk

Deze mooie Dame draagt de naam Molouk is genoemd naar de moeder van de eigenaar Said

Deze bedden kunnen niet uit elkaar geplaatst worden maar het zijn wel twee matrassen.

Deze kamer kan opgemaakt worden met 2x 1 persoonsdonsdeken of 1 x tweepersoonsdonsdeken.

Ze is de oudste van het huis maar ook deze prachtige dame beschikt over haar eigen ingerichte badkamer waar een lavabo, toilet en inloopregendouche zich bevind.

Er is toiletpapier, bekertje/glas ,douchekapje, propere zachte handdoeken,haardroger, douchegel in de badkamer aanwezig.

Er is gratis wifi in het gehele huis,gratis koffie en thee op de kamer op deze kamer brengen we een warme kan koffie of u neemt zelf wanneer u wenst een kopje senseo uit de keuken daar er geen senseo op de kamer staat en we niet meer met oploskoffie werken.

Ons kraanjeswater is stadswater en drinkbaar.

Er staat een minibar in de kamer die niet gevuld is, dit kan aangevuld worden op aanvraag u betaald dan bij vertrek deze extra kosten erbij .

Op deze kamer mag in geen enkel geval gerookt worden indien u dit toch doet , dan betaald u een boete van € 250.00 contant.

Deze kamer is de oudste van allemaal maar is een zeer gewilde kamer vanwege de rust die je mag ervaren als je binnenkomt, ruime kamer met perfecte internet verbinding + punt is uitzicht op de tuin....deze kamer bevind zich op het 1ste verdiep en is enkel met de trap te bereiken( met 1 tussenstop)

Hebt u interesse in deze mooie kamer of naar veel meer bekijk alles op onze website

Sfeer en een gastvrijheid
Warmte in deze oudere kamer
Privé badkamer