Uw gastheer Said  & Uw gastvrouw Wendy

B&B Huyze Filez is een gerenoveerd herenhuis die sinds 2012  , 1 eenpersoonskamer en 3 tweepersoonskamers tot uw beschikking stelt . Elke kamer is vernoemd naar een Iraanse vrouw Sayenna  ( dochter), Soheyla (oudste zus) , Maryam (jongste zus) en tot slot Molouk (de mama van Said). De kamers hebben deze naam gekregen omdat deze vrouwen belangrijk zijn voor ons en in ons leven en omdat zij niet bij ons aanwezig kunnen zijn doordat 3 van deze vrouwen in Iran wonen  en 1 bij de mama. Op deze manier zijn ze elke dag bij ons en weergalmen hun namen door onze warme sfeervolle B&B.

Alle kamers zijn uitgerust met een privé badkamer waar u heerlijk kan genieten van een regendouche , waar u zonder gestoord te worden naar het toilet kan gaan en een lavabo waar u zich op het gemak kan klaarmaken om de dag te starten. Tevens zijn er ook gratis toiletartikelen en zijn er zachte handdoeken en washandjes voorzien. Ook is er op elke kamer een haardroger . Alle kamers zijn uitgerust met boxspringmastrassen , gratis wifi, grote spiegel, bagagerek, laptophouder, Flatscreen, ruime kleerkast met kleerhangers en gratis koffie en thee. Er is ook een minibar die gevuld is prijzen zijn te vinden op de menukaart. Op elke kamer zal u ook het algemeen regelment terugvinden

Iedere ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt met versgebakken brood, verse fruitsap , beleg, eieren en fruit salades. Er zijn tevens lunch pakketten verkrijgbaar op aanvraag. Het ontbijt kan ook benut worden zonder overnachting maar enkel op aanvraag. Er is dan keuze tussen een standaard ontbijt en een luxe ontbijt . Onze ontbijten verschillen van dag tot dag maar u zal niets tekort komen en er is voor iedereen meer dan genoeg. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te ontbijten .

Uitbater en uw gastheer Said is van Iraanse afkomst maar heeft hier in Belgie zijn leven opgebouwd en dit deelt hij nu met uw gastvrouw  Wendy. Samen runnen wij deze B&B en brengen wij de Iraanse cultuur nu en dan tot leven hetzij in ons eten, muziek en feesten.

Onze gastvrijheid is onze grootste troef en het maakt ons dan ook erg blij te weten dat u tevreden bent . Iedereen is bij ons van belang wie je ook bent dat maakt ons niet uit. Jullie zijn onze kracht en de reden dat opgeven niet bestaat. Onze glimlach is een gemeende glimlach elke dag opnieuw. Onze B&B is ook beschikbaar indien u een feest wenst te geven alle mogelijkheden worden dan onder elkaar besproken. Indien u graag eens een Iraanse muziekavond wenst te genieten dan kan ook dit op aanvraag geregeld worden ( rekening houden dat dit geregeld moet worden met onze bandleden van Ava-Group )

Verder is het belangrijk voor ons dat u zich hier thuis voelt  ons huis is uw huis .


Het centrum van Roeselare bevindt zich op slechts 7 km van Huyze Filez. In iets meer dan 15 minuten rijdt u naar Kortrijk en de Expohallen. Brugge, met het Begijnhof dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, bereikt u in 30 minuten rijden.

Onze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Izegem! 

We spreken uw taal of toch bijna ;-) !

B&B Huyze Filez verwelkomt gasten via Booking.com sinds 27 juli 2012 maar ook rechtstreeks met nieuwe uitbaters Said en Wendy